Wat is funcooking?

Funcooking staat voor ‘ koken met lol en plezier’; gezellig met zijn allen aan tafel uw eigen eten bereiden.

Bij ons kunt u terecht voor de volgende varianten: Steengrill, Gourmet, Mini Wok, Spidergrill en Smikkelhoed.

Voordat het funcooken begint, start u eerst met een soepje naar keuze, waaronder onze heerlijke, huisgemaakte tomatensoep of een van de dagsoepen.

Hierna gaat de fun echt beginnen. Op tafel staat keuze uit gamba’s, maar liefst 6 soorten vlees en diverse groentegarnituren zoals uien, paprika, champignons en roerbakgroenten. Om uw bord en feestmaal af te maken mag de aanvulling niet ontbreken, met keuze uit frietjes, salade, fruit, satésaus en nog veel meer andere bijgerechten.

Bij funcooking wordt alles onbeperkt bijgevuld, dus voor de lekkere trek kunt u rustig blijven zitten zonder in lange rijen aan het buffet te hoeven staan!

Bekijk hieronder welke variant u het meeste aanspreekt.

Steengrill

Er staat per 4 personen een grote warme steen op tafel, waarop u uw vlees en groenten grilt. Doordat er geen boter of olie wordt gebruikt, bakt u naast lekker, ook nog eens extra gezond!

Gourmet

Maak in uw eigen pannetje een heerlijke creatie. Deze variant van funcooking is bij iedereen bekend. Leuk voor jong en oud!

Spidergrill

Bij het spidergrillen krijg u een grote pan waarin u samen met uw tafelgenoten de gerechten bereidt. Bij deze variant krijgt u extra marinades, om uw vlees en groenten (individueel) goed op smaak te brengen. Door de webvormige bodem, waaraan het spidergrillen zijn naam dankt, loopt het vrijgekomen vet en vocht naar het midden van de pan. Hierdoor is spidergrillen een verantwoorde, gezonde manier van funcooking!

Smikkelhoed

De smikkelhoed is een manier van funcooking waar twee manieren van bereiding gecombineerd worden. Door de hoedvormige pan kunt u het vlees bakken in het midden van de pan – dus óp de hoed – terwijl u de groenten gaar laat stoven stooft in de bouillon – in de rand of hoed. Doordat de vleessappen tijdens het bakken naar het lagere bouillongedeelte lopen, worden de groenten extra intens op smaak gebracht!

Mini Wok

In onze Mini Wok kunt u – met maximaal 4 personen per wok – een heerlijke oosterse maaltijd bereiden. Natuurlijk kunnen oosterse kruiden, sambal en ketjap manis niet ontbreken. Voeg deze bij uw vlees en groenten en maak het geheel af met witte rijst. Heerlijk wokken maar dan intiem aan eigen tafel!

Tarieven

powered by OpenMenu